Grasrotandel

grasrotandel_stor

Støtt opp om Bever`n når du spiller lotto, tipping, flax-lodd.

Vil du gi din støtte til I.L. BEVERN?

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller, kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i I.L. BEVERN! Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine – Lotto, Tipping og Joker for eksempel – og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (GJELDER ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter: Hos Norsk Tippings mange kommisjonærer opplyser du at du vil støtte I.L. Beveren og de finner organisasjonsnummeret eller du oppgir organisasjonsnummer. 976084640.

Mer informasjon finnes på http://www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen

Med hilsen I. L. BEVER`N STYRET

%d bloggere like this: