Påmelding til Allidrett er åpen!

Påmelding til Allidrett er åpen! Klikk på linken under, du betaler med kort med en gang. Medlemskapet i IL Bever’n blir fakturert senere. Minner om oppstart onsdag 5 september 18.00. Det er begrenset antall plasser, så lurt å melde på med en gang om dere ønsker plass.

Vi er så heldige å få Aurora Moholth som ny hovedtrener. Hun kommer rett fra Idrettsfag på videregående og har allerede trenererfaring fra skigruppa i IL Bever’n. Bente fortsetter som hjelpetrener og har ansvaret for det administrative.

Håper å se mange barn i høst!

https://web.spoortz.no/portal/public/event/signup.do?siteId=855&eventId=35181Kategorier:Allidrett

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: