Tildeling midler fra Spire

Vi har også i år mottatt midler fra Sparebanken Øst sitt Spire-program. Denne gangen er det under kategorien allmennyttige formål for lokalsamfunnet.

Vi har denne gangen blitt tildelt 40.000,- for utbedringer av lysløypa.

Utdrag fra vår søknad:

Drift av vår lysløype krever en del innsats, og i 2017 er det startet et utbedringsprosjekt som vil fortsette i 2018. Nordligste del av løypa ligger delvis i myrlendt terreng. Det er utført og planlagt mer jobb med utbedring av dette. Dvs. gravejobb, legging av duk, utkjøring av masser, og anleggsarbeid med gravemaskin.

Dette tiltaket bidrar til at vi fremdeles vil ha en god lysløype også lengre i sesongen, også når det blir mildere i været når det nærmer seg vår. Lysløypa brukes av idrettslaget, men er også mye brukt av lokalbefolkningen i Bevergrenda og ellers i Kongsberg.

 Kategorier:Løypa / Banen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: