Vi pusser opp!

Hei alle sammen!

Det har vært diskutert i hovedstyret i IL Bever’n i mange år å pusse opp kjøkkenet vårt på Beverlokalet. Vi har besluttet at dette skal gjøres i år. Vi mener og tror at dette vil skape en mye bedre atmosfære og vi håper vi kan bruke lokalet i større grad enn vi kanskje gjør i dag. Dette vil nok være med på å gi noe mer utleie av lokalet, men vi gjør denne oppussingen primært for klubbens medlemmer. Oppussingen er tenkt gjennomført i november i år.

Vi søker en frivillig som ønsker å bidra i dette prosjektet som prosjektleder! Ta kontakt, hvis du kan tenkte deg og bidra med dette, på epost: leder@ilbevern.no eller telefon 95 88 53 49.

Det som forventes av prosjektlederen er blant annet; planlegging, organisering og koordinering av arbeidslag, koordinere eksterne håndtverkere, leie av container, og informasjonsoppdateringer.

Noe av planleggingen er allerede utført, men det gjenstår noen detaljer. Bestilling av kjøkken og håndtverkere er det allerede en prosess i gang på. Prosjektet er tenkt delt inn i noen faser hvor vi kan fordele oppgaver.

Vi kommer tilbake med oppgavelister hvor frivillige kan melde sin interesse.

 

Hilsen hovedstyretKategorier:Beverlokalet

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: